Суп з фрикадельками і шпинатом

Перші страви, Супи

Суп з фрикадельками і шпинатом

Багато господинь хочуть урізноманітнити своє меню. Купують шпинат, приносять додому, але не знають, що з нього приготувати. Шпинат універсальна рослина, яка чудово поєднується з будь-якими продуктами.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Фарш яловичий
150 грам

Шпинат
85 грам

Перець болгарський (зелений)
1 штука

Цибуля ріпчаста
50 грам

Оливкова олія
2 столових ложки

Часник
Зубчики

Сіль
за смаком

Розмарин свіжий
за смаком

Картопля
1 штука

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Беремо яловичий фарш. Скачуємо з нього фрикадельки. Опускаємо в холодну воду. Солимо.
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • 2
    У бульйон додаємо гілочку розмарину і варимо до закипання води. Якщо бульйону вийде менше після википання, додаємо близько 1 склянки води.
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • 3
    Перець і цибулю обсмажуємо з двома ст. ложками олії. Потім додаємо подрібнений на дрібні кубики часник.
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • 4
    Зливаємо воду, що залишилася з розмороженого шпинату. Додаємо до овочів і тушкуємо трохи в сковороді на повільному вогні.
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • 5
    Постійно перемішуємо, щоб не пригоріли.
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • 6
    До фрикадельок додаємо дрібно нарізану картоплю. Потім додаємо вже готові овочі. Варимо хвилин 5 на середньому вогні.
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • 7
    Суп готовий. Приємного апетиту!
    Суп с фрикадельками и шпинатом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок