Морський окунь в сирному соусі

Страви з риби

Морський окунь в сирному соусі

Морський окунь, запечений в сирному соусі, доставить справжнє задоволення цінителям рибних страв. Швидко, просто і водночас вишукано.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Окунь морський
2 штуки

Сир
100 грам

Лимон
за смаком

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Сметана 15% жирності
1 їдальня ложка

Майонез
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Будьте уважні і обережні при чищенні окуня. Ця глибоководна, червоного кольору риба, має дуже гострими плавниками. Перед початком зручно відрізати кухонними ножицями. Луска відходить досить легко. Промиємо тушки, натремо сіллю і перцем.
    Морской окунь в сырном соусе

  • 2
    Натремо На дрібній тертці будь-який не дуже м'який сир.
    Морской окунь в сырном соусе

  • 3
    Змішаємо зі сметаною і майонезом.
    Морской окунь в сырном соусе

  • 4
    У форму капніть трохи рослинного масла, викладемо рибини, обмажем соусом, всередині теж, зверху скибочки лимона. Вони не тільки відмінно декорують блюдо, але і додадуть пікантною кислинки. Відправляємо в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
    Морской окунь в сырном соусе

  • 5
    Як варіант гарніру, одночасно, кладемо на грати половинки помытого, не чищенного картоплі, трохи присоленного. Він якраз встигне запектися. Приємного апетиту!
    Морской окунь в сырном соусе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок