Горіховий пиріг

Випічка

Горіховий пиріг

Прикрасить ваше чаювання шедевр кулінарного мистецтва

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Маргарин
250 грам

Йогурт натуральний
250 мілілітрів

Сода харчова
Чайні ложки

Оцет 9%
1 їдальня ложка

Борошно пшенична
250 грам

Борошно пшеничне (для крему)
2 столових ложки

Яйце куряче
6 штук

Цукор (для крему)
3 столових ложки

Цукор (тісто)
2 столових ложки

Волоські горіхи
1 склянка

Молоко 2,5% жирності
1 склянка

Молоко згущене
3 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Розтоплюємо маргарин, як хочемо, або як уміємо
    Ореховый пирог

  • 2
    Включаємо до складу тесту йогурт змішаний з цукром, оцтом соду гасимо
    Ореховый пирог

  • 3
    Далі в хід ідуть 2 яйця, потім борошно, тісто повинне вийти консистенції сметанною
    Ореховый пирог

  • 4
    Чистимо горіхи
    Ореховый пирог

  • 5
    Ореховый пирог

  • 6
    Заливаємо тісто у форму. Я використовую деко, з нього простіше перерізати пиріг уздовж.
    Ореховый пирог

  • 7
    Випікаємо пиріг до "сухої сірники". Наступним кроком створюємо смачний крем. Від решти яєць відокремлюємо жовтки і перетираємо з цукром і борошном
    Ореховый пирог

  • 8
    Заливаємо вже закипевшим молоком і ставимо на вогонь, заварюємо до середньої густоти, даємо охолонути і додаємо згущене молоко
    Ореховый пирог

  • 9
    Змішуємо, і промазуємо наш пиріг. Прикрашаємо на свій розсуд.
    Ореховый пирог

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок