Яблучне желе з ягодами

Десерти

Яблучне желе з ягодами

Корисний рецепт десерту, який обов'язково повинен сподобатися всім членам вашої сім'ї: готуємо желе з яблучного соку з м'якоттю і ягід - йошти, чорної і червоної смородини.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Сік ягідний
200 мілілітрів

Сік яблучний з м'якоттю
1 літр

Желатин
75 грам

Червона смородина
50 грам

Чорна смородина
50 грам

Йошта
100 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готуємо заздалегідь всі продукти для яблучного желе з ягодами.
    Яблочное желе с ягодами

  • 2
    Ми використовували для желе садові ягоди, які були заморожені, попередньо злив з них сік після розморожування.
    Яблочное желе с ягодами

  • 3
    Розкладаємо асорті з ягід в підходящу посуд: фужери, чарочки, креманки, маленькі салатники.
    Яблочное желе с ягодами

  • 4
    Вливаємо ягідний сік в кухлик, щоб підігрівати його.
    Яблочное желе с ягодами

  • 5
    Додаємо домашній яблучний сік з м'якоттю.
    Яблочное желе с ягодами

  • 6
    Нагріваємо рідина для желе до температури, зазначеної на упаковці з быстрорастворимым желатином. В нашому випадку це було приблизно 80 градусів.
    Яблочное желе с ягодами

  • 7
    При постійному помішуванні додаємо желатин.
    Яблочное желе с ягодами

  • 8
    Доводимо його до повного розчинення.
    Яблочное желе с ягодами

  • 9
    Якщо не залишилося грудочок, желе можна і не проціджувати, а відразу ж розливати в підготовлені заздалегідь форми з нашими ягодами. Частина порцій можна зробити і без ягід. Охолодити в холодильнику до хорошого застигання десерту. Бажаємо приємних гастрономічних вражень!
    Яблочное желе с ягодами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок