Теплий салат з курячої печінки, болгарського перцю і кукурудзи

Салати

Теплий салат з курячої печінки, болгарського перцю і кукурудзи

У теплих салатів більш насичений смак і шикарнейшее післясмак, таке, яке у холодних салатів геть відсутня. Тому пропоную Вашій увазі теплий салат з курячою печінкою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Печінка куряча
300 грам

Яйце куряче
2 штуки

Перець болгарський (зелений)
1 штука

Кукурудза консервована
100 грам

Сіль
за смаком

Майонез
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячу печінку промиваємо і відварюємо її, знімаючи піну, протягом 20-25 хвилин до готовності. В цей же час відварюємо курячі яйця до крутого стану і потім зчищають з них шкірку, не поміщаючи під холодну воду. Також звільняємо від насіння болгарський перець і промиваємо його. Відкриваємо баночку консервованої кукурудзи.
    Теплый салат из куриной печени, болгарского перца и кукурузы

  • 2
    Гарячу курячу печінку та гарячі яйця нарізаємо скибочками. Перець - кубиками. Кладемо все в миску і додаємо консервовану кукурудзу.
    Теплый салат из куриной печени, болгарского перца и кукурузы

  • 3
    Солимо і заправляємо майонезом. Акуратно перемішуємо і приступаємо до дегустації. Приємного!
    Теплый салат из куриной печени, болгарского перца и кукурузы

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок