Рогалики з персиковим джемом

Десерти

Рогалики з персиковим джемом

Рогалики - смачне ласощі з дитинства, що відмінно підходять до чаю.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Молоко 3,2% жирності
1 склянка

Маргарин
250 грам

Жир свинячий (смалець)
250 грам

Персиковий Джем
200 грам

Борошно пшенична
3 склянки

Сухі активні дріжджі
1 їдальня ложка

Цукрова пудра
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Молоко повинно бути теплим, там дріжджі швидше розчиняться. Якщо немає смальцю, то можна поставити 500 гр маргарину, розтоплюємо їх у мікрохвильовці і додаємо в молоко. Додаємо і борошно, замішуємо тісто. Воно повинно бути мягеньким, але не липким.
    Рогалики с персиковым джемом

  • 2
    Все тісто ділимо на шматочки, кожен з якого розгортаємо в коло. Він не повинен бути занадто тонким, інакше рогалики зажарятся. Ідеально буде 1 - 1,5 см в ширину. Далі ріжемо тісто на частини, від центру так, щоб вийшли трикутнички.
    Рогалики с персиковым джемом

  • 3
    Кладемо на кожен трикутник трохи джему і закручуємо. Складаємо все на деко, посипаємо борошном кінчики рогаликів, щоб джем не витік. В духовці вони будуть близько 20 хвилин, а температура - 180 С.
    Рогалики с персиковым джемом

  • 4
    Посипаємо цукровою пудрою. Готово! Приємного апетиту!
    Рогалики с персиковым джемом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок