Смачний і ситний супчик з ніжною текстурою сподобається і дітям і дорослим!
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Телятина 300 грам
|
Вода 1 літр
|
Картопля Кілограма
|
Морква 150 грам
|
Цибуля ріпчаста 1 головка
|
Зелень 1 пучок
|
Хліб з пшеничного борошна 300 грам
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Зварити бульйон з телятини (втім, м'ясо можна взяти будь-який, на ваш смак), добре його посоливши і додавши 1 лавровий листочок для запаху. Не забудьте вчасно зняти піну!
2
У бульйон покласти очищені і крупно нарізані овочі (картопля, цибуля та морква). Варити 30 хвилин.
3
Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. М'ясо дістати з бульйону і нарізати брусочками. Подрібнити зелень. Можна також додати подрібнений часник.
4
Збити суп блендером, розлити по тарілках. Покласти в кожну тарілку кілька шматочків м'яса, посипати зеленню і сухариками. Приємного апетиту!