Суп-пюре з телятиною

Другі страви



Смачний і ситний супчик з ніжною текстурою сподобається і дітям і дорослим!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Телятина
300 грам

Вода
1 літр

Картопля
Кілограма

Морква
150 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Зелень
1 пучок

Хліб з пшеничного борошна
300 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Зварити бульйон з телятини (втім, м'ясо можна взяти будь-який, на ваш смак), добре його посоливши і додавши 1 лавровий листочок для запаху. Не забудьте вчасно зняти піну!

  • 2
    У бульйон покласти очищені і крупно нарізані овочі (картопля, цибуля та морква). Варити 30 хвилин.
    Суп-пюре с телятиной

  • 3
    Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. М'ясо дістати з бульйону і нарізати брусочками. Подрібнити зелень. Можна також додати подрібнений часник.
    Суп-пюре с телятиной

  • 4
    Збити суп блендером, розлити по тарілках. Покласти в кожну тарілку кілька шматочків м'яса, посипати зеленню і сухариками. Приємного апетиту!
    Суп-пюре с телятиной

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок