Заливні яйця

Закуски

Залівние яйца

Готову страву


Заливні яйця - відмінне блюдо в якості холодної закуски на торжество. Для приготування цієї страви використовуємо шкаралупу яєчну в якості форми. Цікаве блюдо, виглядає на святковому столі дуже красиво. Коли очистимо шкаралупу, виходять кульки желейні прозорі, в середині яких видно начинка. У той же час дуже смачні такі заливні яйця. Можна придумати начинку, яку самі захочете.


Використовувати можна м'ясо, рибу, гриби, зелень. Здивуйте своїх гостей таким незвичайним блюдом - заливними яйцями.


Інгредієнти до рецепту:



  • Скорлупки яєць - 10 штук

  • Бульйон м'ясний - 2 склянки

  • Желатин - 20г

  • Перець солодкий - 1 шт.

  • Кукурудза консервована - 1 банка

  • Шинка - 300г

  • Зелень


Готуємо яйця заливні


Беремо яйця свіжі, моєму, робимо в них отвір з тупою боку, приблизно діаметру 1-2 см, рідку частину яйця виливаємо, використовуємо не для даної страви. Нам потрібна тільки шкаралупа в якості формочки. Промиваємо шкаралупу дуже ретельно, просушуємо її.


Залівние яйця рецепт

Крок 1


Беремо желатин, замочуємо, тримаємо 10 хвилин, поки набрякне, нагріваємо, але не кип'ятимо. Коли желатин розтане, ми змішуємо його з бульйоном. Потім бульйон проціджуємо. Беремо перець, моєму, очищаємо, нарізаємо кубиками красиво. Такими ж шматочками нарізаємо шинку. Кукурудзу звільняємо від рідини в банку.


Залівние яйця рецепт з фото

Крок 2


У кожну шкаралупу кладемо шарами перець, шинку, кукурудзу. Заливаємо бульйоном, ставимо в холодне місце для застигання.


Залівние яйца

Крок 3


Коли страва повністю застигне, зчищаємо шкаралупу. У нас вийде гарна закуска у формі яйця. Подаємо на стіл, можна прикрасити тими ж інгредієнтами, зеленню петрушки.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок