Класичний манник

Випічка

Класичний манник

Приклад нескладної солодкої випічки до чаю. Цікава «зерниста» структура тесту, завдяки використанню манної крупи, надає незвичайні смакові відчуття.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Крупа манна
200 грам

Цукор
150 грам

Сметана 20% жирності
200 грам

Яйце куряче
3 штуки

Масло вершкове
150 грам

Сода харчова
1 чайна ложка

Сіль
Чайні ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Основні інгредієнти лепешняку. Цілком можна додавання наповнювачів: горіхів, сухофруктів, твердих свіжих фруктів. Якщо розрізати, виходять коржі для торта.
    Классический манник

  • 2
    В підходящу ємність викладаємо цукор, манку, сметану, яйця, масло.
    Классический манник

  • 3
    Усе ретельно змішуємо. Прагнемо до відсутності грудочок.
    Классический манник

  • 4
    Окремо беремо соду.
    Классический манник

  • 5
    Додаємо ложку сметани, щоб її погасити.
    Классический манник

  • 6
    Перемішуємо, робимо п'ятихвилинну паузу.
    Классический манник

  • 7
    Викладаємо на тісто.
    Классический манник

  • 8
    Знову перемішуємо.
    Классический манник

  • 9
    Змащуємо форму маслом.
    Классический манник

  • 10
    Викладаємо підготовлене тісто.
    Классический манник

  • 11
    Запікаємо в гарячій духовці півгодини. Посипаємо цукровою пудрою.
    Классический манник

  • 12
    Розрізаємо, подаємо.
    Классический манник

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок