Смажені пиріжки з рибною консервою

Другі страви

Смажені пиріжки з рибною консервою

Для пиріжків можна підібрати будь-яку начинку. Смачно виходить з нарізаним яблуком. Я в цей раз начинила рибною консервою з яйцем.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Сардини (рибні консерви)
1 банку

Яйце куряче
3 штуки

Сіль
1 чайна ложка

Перець чорний мелений
щіпка

Кефір 2,5%
1 склянка

Яйце куряче
1 штука

Рослинна олія
100 мілілітрів

Цукор
1 їдальня ложка

Сода харчова
1 чайна ложка

Борошно пшенична
3 склянки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Виливаємо кефір в миску, засипаємо соду. Додаємо яйце, цукор, сіль і дві ложки рослинної олії. Перемішуємо до однорідної консистенції. Додаємо борошно і вимішуємо тісто.
    Жареные пирожки с рыбной консервой

  • 2
    Готуємо начинку: сардини відокремлюємо від кісточок, розминаємо виделкою, солимо і перчимо за смаком. Нарізаємо дрібними кубиками попередньо відварені яйця. Додаємо їх до сардин, дрібно ріжемо гілочки кропу і перемішуємо всі інгредієнти.
    Жареные пирожки с рыбной консервой

  • 3
    Поділяємо тісто на дві частини, розкачуємо джгутом і нарізаємо на невеликі шматки. Розминаємо руками корж, кладемо в центр кожної начинку і защипуємо краю, надаючи форму пиріжків.
    Жареные пирожки с рыбной консервой

  • 4
    На розігріту сковорідку наливаємо олію і смажимо котлети до готовності.
    Жареные пирожки с рыбной консервой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок