Налисники, тушковані на яблуках

Десерти

Налисники, тушковані на яблуках

Якщо Ви вважаєте налисники з сиром банальним стравою, пропоную внести традиційний рецепт якусь родзинку!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Сир
150 грам

Яйце куряче
1 штука

Цукор
2 столових ложки

Цукор ванільний
5 грам

Яблуко
3 штуки

Масло вершкове
40 грам

Кориця
1 чайна ложка

Млинці
12 штук

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Спекти млинці. Напевно, у кожної господині є свій улюблений і перевірений рецепт - от їм і скористайтесь.
    Налистники, тушенные на яблоках

  • 2
    Сир змішати з яйцем, цукром і ванільним цукром. Розрізати млинці навпіл і загорнути їх з сиром так, щоб вийшли закриті конвертики.
    Налистники, тушенные на яблоках

  • 3
    Розтопити на сковороді вершкове масло, викласти в нього яблука, нарізані часточками, посипати цукром і корицею.
    Налистники, тушенные на яблоках

  • 4
    Зверху викласти млинці, в середину покласти ще шматочок вершкового масла, накрити кришкою і залишити тушкуватися на слабкому вогні. Хвилин через 15 можете відкривати кришку - налисники пропарились, стали м'якими і повітряними, а який аромат... словами не передати. Спробуйте приготувати млинці таким способом і переконайтеся, що налисники виходять просто дуже смачними - ароматними, соковитими...
    Налистники, тушенные на яблоках

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок