Фокачча з креветками і зеленою цибулею

Вечеря

Фокачча з креветками і зеленою цибулею

Фокачча - ідеальна заміна хліба. Тим більше, коли вона приготовлена з морепродуктів. Креветки, мідії і кальмари - далеко не повний перелік можливих добавок для фокаччі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Дріжджове тісто
200 грам

Креветки
100 грам

Сіль
щіпка

Зелена цибуля
2 стебла

Рослинна олія
20 мілілітрів

Маслини без кісточок
4 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Якщо плануєте випікати фокаччу з морепродуктів - купуйте вже варено-морожені продукти, щоб їх можна було відразу запекти.
    Фокачча с креветками и зеленым луком

  • 2
    З дріжджового тіста формуємо невеликі коржі з допомогою рослинної олії. Форму для запікання також змащуємо маслом і викладаємо в неї коржі. Креветки викладаємо на коржі в тому порядку, який вам до смаку. Додаємо сіль, маслини і кілька пір'я зеленої цибулі.
    Фокачча с креветками и зеленым луком

  • 3
    Змащуємо зверху рослинним маслом. Випікаємо в духовці при 200С близько 10-12 хвилин. Фокаччу подаємо гарячою до перших страв.
    Фокачча с креветками и зеленым луком

  • 4
    Приємного!
    Фокачча с креветками и зеленым луком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок