Паста з кальмарами

Обід

Паста з кальмарами

Не переставайте дивувати своїх близьких, наприклад, апетитним молюском, добре поєднується з пасерованими на кефірі цибулькою і морквою. Подайте прикрашені сердечками кальмари з вермішеллю.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Кальмар
4 штуки

Морква
Штуки

Цибуля ріпчаста
Штуки

Вермішель
300 грам

Кефір 3,2%
Склянки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Масло вершкове
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    • Відваримо кальмари в солоній воді не більше 3 хвилин і швиденько очистимо від всього зайвого (шкурочка і серединка) • Придивіться, в тушці молюска є місце, що нагадує за формою серце, його ми і зріжемо, моделюючи дві фігурки
    Паста с кальмарами

  • 2
    • Порубаємо на тонкі прямокутники
    Паста с кальмарами

  • 3
    • А тим часом зваримо спіральки вермішелі, відкинемо на друшляк і додамо вершкове масло
    Паста с кальмарами

  • 4
    • Моркву терту і півкільцями цибулю підрум'янюємо злегка • Відварні кальмарчики вже просяться в сковородочку
    Паста с кальмарами

  • 5
    • Не забуваючи про фігурних сердечках, поміщаємо молюсків до пассировке • Поперчити і перемішати все, додаючи кефір • Буквально 5-7 хвилин і наша ароматна смакота, багата білком, до пасти приготувалася, аромат скажу я Вам, незвичайний
    Паста с кальмарами

  • 6
    • Викладаємо спіральки гіркою, а поверх кальмари, краще з смачною рідиною, утвореної під час приготування • Любителям "помакать хлібець" наша страва, безумовно, сподобається
    Паста с кальмарами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок