Салака в духовці

Вечеря

Салака в духовці

Не знаєте, що приготувати до макаронів або картопляного пюре? Зробіть це блюдо і ваші домочадці напевно залишаться задоволені!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Риба салака
1000 грам

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Морква
2 штуки

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Сік томатний
Літра

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Дві великі моркви натерти на крупній тертці, пару великих цибулин порізати.
    Салака в духовке

  • 2
    Половину цибулі і моркви викладаємо на попередньо змащену олією сковороду.
    Салака в духовке

  • 3
    Далі викладаємо максимально щільно кілограм салаки, солимо і перчимо.
    Салака в духовке

  • 4
    Поміщаємо зверху залишок цибулі з морквою. Присипаємо борошном, вона потрібна для густоти.
    Салака в духовке

  • 5
    Заливаємо все томатним соком (риба повинна бути повністю покрита), накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 45-60 хвилин. Виставляємо Температуру 180 градусів.
    Салака в духовке

  • 6
    Дістаємо з духовки, чекаємо поки трохи охолоне, подаємо на стіл.
    Салака в духовке

  • 7
    Приємного апетиту!
    Салака в духовке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок