Французький сирно - цибулевий пиріг

Випічка

Французький сирно - цибулевий пиріг

Такий пиріг стане ідеальним хлібобулочним виробом для подачі під перші страви.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Дріжджове тісто
300 грам

Цибуля червоний
1 головка

Яйце куряче
1 штука

Сир твердий
150 грам

Рослинна олія
20 мілілітрів

Сіль
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Насамперед створіть або придбайте дріжджове тісто. Дайте йому трохи підійти і розкачайте в коло. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть в неї коло тесту так, щоб він утворював високі бортики.
    Французский сырно - луковый пирог

  • 2
    Сир твердих сортів натріть на крупній тертці. Цибулю поріжте кубиками.
    Французский сырно - луковый пирог

  • 3
    Все з'єднайте, всипте сіль і додайте яйце.
    Французский сырно - луковый пирог

  • 4
    Перемішайте масу і викладіть її на коло тесту. Увімкніть духовку на 200 С і запікайте в ній пиріг близько 20-25 хвилин, стежачи за тим, щоб його поверхня залишалася золотистої,а не підгорілої.
    Французский сырно - луковый пирог

  • 5
    Бажано пиріг їсти гарячими, поки сир в ньому тягнеться, але і в холодному вигляді він чудово смакує!
    Французский сырно - луковый пирог

  • 6
    Приємного!
    Французский сырно - луковый пирог

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок