Часниковий хліб

Випічка

Часниковий хліб

Такий хлібець відмінно підійде до українського борщу або до будь-якого іншого гарячого блюда.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Борошно пшенична
3 склянки

Сухі активні дріжджі
1 їдальня ложка

Вода
1 склянка

Сіль
1 їдальня ложка

Цукор
1 чайна ложка

Суміш італійських трав
1 їдальня ложка

Масло вершкове
70 грам

Часник
2 головки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У миску наливаємо воду, вона повинна бути теплою, додаємо дріжджі і розмішуємо, щоб вони повністю розчинилися. В цей же момент додаємо сіль і цукор.
    Чесночный хлеб

  • 2
    Всипаємо борошно і замішуємо. Тісто має бути однорідним, ставимо його на 1 годину в тепло. За цей час воно підніметься. Не забуваємо періодично його обминати.
    Чесночный хлеб

  • 3
    Робимо часникове масло. Для цього масло розтоплюємо в мікрохвильовці і видавлюємо туди часник.
    Чесночный хлеб

  • 4
    Тісто ділимо на кілька частин, кожну з яких розгортаємо в тонкий пласт. Кожен пласт обмазуємо маслом і посипаємо зверху травами.
    Чесночный хлеб

  • 5
    Перший шматочок замотуємо в трубочку, а всі інші - навколо нього. Ставимо випікати. Температура - 180 С. Час - 25 хв.
    Чесночный хлеб

  • 6
    Готово! Приємного апетиту!
    Чесночный хлеб

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок