Млинці з грибами і сиром

Сніданок

Млинці з грибами і сиром

Поласувати млинцями ми дуже любимо. Раджу спробувати і вам сирно-грибну начинку для млинців.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Вода
1 літр

Яйце куряче
2 штуки

Сіль
за смаком

Лісові гриби
300 грам

Сир твердий
150 грам

Рослинна олія
80 мілілітрів

Борошно пшенична
450 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Заводимо млинцеве тісто. Так як млинці будуть пісними, для основи беремо теплу воду, вбиваємо яйця, солимо, додаємо борошно і перемішуємо міксером. Міксером користуватися зручно, так як віночком вручну важко позбутися грудочок в тесті. Додаємо 70 мл соняшникової олії в тісто. Випікаємо млинці на розпечених сковородах, при необхідності змащуючи кожну при смаженні краплею олії. Виходить пристойна стопка млинців, які ми будемо начиняти.
    Блины с грибами и сыром

  • 2
    Обсмажуємо гриби до готовності, приблизно 20 хвилин, на рослинному маслі.
    Блины с грибами и сыром

  • 3
    У середину кладемо остиглі гриби і натертий крупно сир. Начинку можна розмістити по-різному. Наприклад, внизу сир, зверху гриби або змішати гриби з сиром, або в мене: з одного боку гриби, з іншого сир.
    Блины с грибами и сыром

  • 4
    Звертаємо млинці з начинкою у вигляді конверта і обсмажуємо на сковороді. Виходить хрустка скоринка і млинці - дуже ситні й смачні.
    Блины с грибами и сыром

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок