Оселедець з цибулею в олії

Страви з риби

Оселедець з цибулею в олії

Проста і смачна закуска з солоної оселедця і ріпчастої цибулі буде доречна як у будні, так і на святковому столі. Головне, застосувати трохи фантазії для прикраси страви та "ву-а-ля"!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Оселедець
1 штука

Цибуля ріпчаста
150 грам

Рослинна олія
5 столових ложок

Кріп сушений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для закуски нам потрібна неглибока тарілка овальної або круглої форми. Весь ріпчасту цибулю очищаємо. Приблизно половину його нарізаємо півкільцями або четвертинками (тонкими шматочками) і викладаємо їх на дно тарілки.
    Сельдь с луком в масле

  • 2
    Від солоної оселедця відрізаємо голову, нутрощі видаляємо, а потім промиваємо тушку риби під проточною водою. Далі знімаємо з неї шкірку, видаляємо плавники і хвіст, поділяємо тушку на два філе і повністю виймаємо з них всі великі кістки. Філе нарізаємо тонкими шматочками і викладаємо їх на цибульну "подушку".
    Сельдь с луком в масле

  • 3
    Залишилися цибулини нарізаємо кругляшками і красиво застеляємо ними нарізану рибу. А можна кругляшки лука розділити на кільця і прикрасити страву ними (див. наступне фото).
    Сельдь с луком в масле

  • 4
    Оселедець з цибулею заливаємо рослинним маслом, а зверху посипаємо кропом (краще сухим, але можна використовувати і свіжий). Витримуємо мінімум 2 години (можна і більше) і ставимо на стіл. Приємного апетиту!
    Сельдь с луком в масле

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок