Фруктовий плов

Вечеря

Фруктовий плов

Дуже рекомендую це смачне блюдо. Воно ідеально до м'яса, птиці. Готується моментально.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Рис довгозернистий
100 грам

Гарбуз
100 грам

Банан
2 штуки

Груша
2 штуки

Слива свіжа (заморожена)
8 штук

Сироп фруктовий
2 столових ложки

Сироп гранатовий
2 столових ложки

Ківі
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рис відварити в підсоленій воді (у мене суміш з диким рисом). Поки буде варитися рис, у нас вистачить часу, щоб приготувати до нього фрукти.
    Плов фруктовый

  • 2
    Єдиний овоч, який буде присутній в цьому рецепті - це гарбуз. Її потрібно нарізати довгими слайсами. Готуємо страву на 2 порції, тому нам треба 4 шматка. Грушу нарізати так само великими шматками. Банани почистити, розрізати на 4 частини кожен. Сливи розділити на дві половинки, видалити кісточки.
    Плов фруктовый

  • 3
    У сковорідку налити рослинне масло і обсмажити в ньому шматки гарбуза з двох сторін до красивого золотистого кольору. Коли гарбуз обсмажиться, додати до неї всі нарізані фрукти і смажити ще 3 хвилини.
    Плов фруктовый

  • 4
    Останній штрих - гарячі обсмажені фрукти додати будь-фруктовий сироп ( у мене був не фруктовий, а топінамбура) і гранатовий сироп. Все добре розмішати і тримати на вогні максимум 2 хвилини.
    Плов фруктовый

  • 5
    Готовий рис перемішати з фруктами і можна подавати фруктовий плов! Для яскравості можна страву прикрасити шматочками ківі. Якщо у вас немає гранатового сиропу, то ківі треба обсмажити разом з іншими фруктами.
    Плов фруктовый

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок