Пиріг з грибами і цибулею

Випічка

Пиріг з грибами і цибулею

У нашій родині часто роблять такі пироги. Їх краса в тому, що кожен начинку можна змінювати, і від одного шматочка вже будеш ситий!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Молоко 3,2% жирності
200 мілілітрів

Яйце куряче
2 штуки

Маргарин
1,5 столових ложки

Сіль
1 чайна ложка

Цукор
2 чайних ложки

Сухі активні дріжджі
1 їдальня ложка

Борошно пшенична
4 склянки

Лісові гриби
400 грам

Цибуля ріпчаста
3 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для страви я використовувала варені гриби, які збирала ще влітку. Все це час вони зберігалися в морозильній камері. Розморозивши їх, нарізала на шматочки і обсмажила.
    Пирог с грибами и луком

  • 2
    Цибуля так само дрібно нарізала і обсмажувала разом з грибами. По часу це не довго - 20 хвилин.
    Пирог с грибами и луком

  • 3
    Тісто ж робила так: у теплому молоці размешала сухі дріжджі. В окремій мисці збила яйця і додала туди ж свинячий жир з маргарином, ретельно перемішала. Змішала молоко і цю суміш.
    Пирог с грибами и луком

  • 4
    Замішуємо тісто. Даємо йому піднятися. Цей процес займе 1 - 1,5.
    Пирог с грибами и луком

  • 5
    Розділити його потрібно на дві частини. Першу повинна бути більше. З першої робимо коло і заселяє їм форму.
    Пирог с грибами и луком

  • 6
    Насипаємо туди вже остигнула начинку. Другою частиною тіста закриваємо начинку. Відправляємо в духовку на 40 хвилин. Градуси - 180. Готове.
    Пирог с грибами и луком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок