Локшина в домашніх умовах

Другі страви

Локшина в домашніх умовах

Якщо вам подобається все домашнє і вам набридли магазинні напівфабрикати, цей рецепт для вас. Легка в приготуванні і надзвичайно смачна локшина. Дуже ситно і смачно.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Яйце куряче
2 штуки

Сіль
щіпка

Борошно пшенична
600 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Потрібно приготувати тісто, щоб воно було круте, і дати йому відлежатися кілька годин. Після чого його можна використовувати.
    Лапша в домашних условиях

  • 2
    Розкачуємо тісто, щоб воно було прозоре, і після цього ріжемо його на тонкі довгі смужки. Якщо тісто добре не розкачати, то тоді у нас не вийде локшина, тому звертаємо рулоном, акуратно і нарізаємо.
    Лапша в домашних условиях

  • 3
    Підсушуємо нарізану локшину, потрібно приблизно 1-2 години, після чого можна її готувати. Приготування така ж як і у магазинної локшини.
    Лапша в домашних условиях

  • 4
    Підсушену локшину, можна зберігати тривалий час у паперовому пакеті, на кухні в тумбочці або в шафі, головне щоб там не було сиро і не дуже душно, тому що вона зіпсується.
    Лапша в домашних условиях

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок