Суп з капустою і квасолею на яловичому бульйоні

Супи

Суп з капустою і квасолею на яловичому бульйоні

Ніж-то рецепт цієї страви нагадує щі. Але, в супі присутній ще й консервована квасоля, тому це "перше" з новим смаком.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Яловичина
450 грам

Квасоля консервована (червона)
1 банку

Морква
1 штука

Картопля
4 штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Томатна паста
1 їдальня ложка

Капуста білоголова
200 грам

Зелень
за смаком

Сіль
за смаком

Соняшникова олія
4 столові ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Відварюємо яловичину протягом 1,5 годин. Коли м'ясо буде готове, витягуємо його, а бульйон солимо. Очищаємо картоплю, ріжемо його на кубики або брусочки, «відправляємо» у киплячий м'ясний бульйон.
    Суп с капустой и фасолью на говяжьем бульоне

  • 2
    Натираємо на тертці очищену моркву, цибулю подрібнюємо. Пасеруємо овочі на соняшниковій олії з додаванням томатної пасти.
    Суп с капустой и фасолью на говяжьем бульоне

  • 3
    Паралельно шаткуємо капусту, перекладаємо її в каструлю разом з пасерованими морквою і цибулею.
    Суп с капустой и фасолью на говяжьем бульоне

  • 4
    Консервовану квасоля промиваємо, кладемо її майже перед завершенням приготування супу. Вже охолоджену яловичину нарізаємо на шматочки, поміщаємо їх до решти інгредієнтів в супі.

  • 5
    Надаємо аромат супу з капустою і квасолею свіжою дрібно нарізаною зеленню.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок