Фаршировані курячі гомілки

Вечеря, Страви з м'яса

Фаршировані курячі гомілки

Простий і смачний рецепт приготування курячих гомілок. Замість кістки в гомілці начинка.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Гомілка куряча
600 грам

Ковбаса напівкопчена
100 грам

Часник
3 зубчики

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування страви необхідно витягти з гомілки частина кістки. Для цього необхідно гострим ножем зробити надрізи уздовж кістки. Потрібно проткнути м'ясо близько кістки. Після цього сильним натисканням як би вивернути м'ясо навиворіт. Кость буде стирчати з одного боку, а м'ясо з іншого.
    Фаршированные куриные голени

  • 2
    За допомогою сокири відрубати кість, залишивши лише невелику її частину в місці, де гомілку з'єднується з лапою. Удар повинен бути сильним, щоб кістка відразу відлетіла. При слабкому зусиллі кістка може розколотися на друзки, які складно вибирати. Ні в якому разі не потрібно розривати шкірку, вона повинна залишитися цілим. Тому видаляти кістка потрібно дуже акуратно. Знову вивернути м'ясо в початкове положення. Вийде своєрідний «панчоха» з м'яса, в кінці якого кістка. Таким чином підготувати усі ніжки. Посолити і поперчити. Коли ніжка вивернута в звичайне положення, повинно здаватися, що кістка на місці.
    Фаршированные куриные голени

  • 3
    На дрібній тертці натерти часник і змастити ним нутрощі «панчохи», тобто порожнину, де була кістка. Нарізати тонкими скибочками копчену ковбасу і помістити її всередину порожнини в гомілці. Краще всього брати сирокопчену ковбасу, але я взяла звичайну підлозі копчену. Заколоти мішечок зубочистками.
    Фаршированные куриные голени

  • 4
    Якщо потрібно зробити блюдо дієтичним, ковбасу можна помітити зеленню з морквою або сиром. В якості термічної обробки вибрати запікання в духовці. Це можна робити в рукаві, попередньо обмазавши м'ясо натуральним йогуртом.
    Фаршированные куриные голени

  • 5
    Розігріти на сковороді олію і обсмажити ніжки з двох сторін. Перед подачею вийняти зубочистки. Копчена ковбаса надає пікантний смак ніжного курячого м'яса.
    Фаршированные куриные голени

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок