Овочеве рагу зі свинячими реберцями

Другі страви

Овочеве рагу зі свинячими реберцями

Для гасіння овочів чудово підходить таке м'ясо, як свинина. Завдяки її жиру всі овочі стають більш соковитими і смачними.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Свинні ребра
Кілограма

Картопля
4 штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
1 штука

Помідор
4 штуки

Квасоля зелена стручкова
200 грам

Сіль
за смаком

Приправа "прованські трави"
щіпка

Лавровий лист
за смаком

Окріп
1 літр

Рослинна олія
50 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Першим ділом промиваємо свинячі реберця і обсмажуємо їх до рум'яного стану в казані.
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • 2
    Очищаємо всі інші овочі. Моркву і цибулю нарізаємо за бажанням і додаємо до смаженій м'ясу.
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • 3
    Пасеруємо буквально пару хвилин додаємо нарізані помідори. Також тушкуємо приблизно 2-3 хвилини і заливаємо окропом.
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • 4
    Додаємо сіль і варимо близько години на середньому вогні. Додаємо картоплю, нарізану кубиками. Додаємо приправу, лавровий лист і тушкуємо 15 хвилин.
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • 5
    Квасоля нарізаємо будь брусками і разом із зеленню, додаємо в казан.
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • 6
    Тушкуємо приблизно 5-10 хвилин і вимикаємо вогонь.
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • 7
    Насипаємо в тарілки і дегустуємо. Приємного!
    Овощное рагу со свиными ребрышками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок