Пиріг з картоплею, грибами і м'ясом

Випічка

Пиріг з картоплею, грибами і м'ясом

Таке блюдо можна подати на вечерю, ніжне тісто і ситна начинка - ось запорука смачного пирога.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Борошно пшенична
250 грам

Сметана 20% жирності
20 грам

Масло вершкове
100 грам

Яйце куряче
1 штука

Картопля
4 штуки

Лісові гриби
200 грам

Куряче філе
200 грам

Яйце куряче
2 штуки

Сметана 20% жирності
50 грам

Молоко 2,5% жирності
50 мілілітрів

Зелень
за смаком

Цибуля ріпчаста
1 штука

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Починаємо з тіста. Висипаємо В миску борошно, вливаємо туди розтоплене масло розтопити в мікрохвильовці), сметану (20 гр) і яйце (1 шт). Замішуємо пісочне тісто.
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • 2
    Прибираємо його на 30 хвилин у холодильник.
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • 3
    Для начинки, відварюємо картоплю і філе, а гриби розморожуємо. Кожен інгредієнт нарізаємо кубиками.
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • 4
    Нарізаємо цибулю, відправляємо його на сковорідку і обсмажуємо. Туди ж додаємо картоплю, гриби і м'ясо. Смажимо близько 10 хвилин.
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • 5
    Тісто розправляємо по дну форми. Зверху насипаємо начинку і заливаємо сумішшю із зелені, яєць (2 шт), сметани і молока.
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • 6
    Відправляємо в духовку на 30 хвилин, щоб тісто добре пропеклося. Температура - 180 С.
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • 7
    Готово! Приємного апетиту!
    Пирог с картошкой, грибами и мясом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок