Середземноморський соус

Соуси

Середземноморський соус

Поєднання меду, виноградного оцту, двох видів гірчиці, середземноморських трав, морської солі і каперсів з оливковою олією створює непередаване органолептичне враження від цього арома-соусу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Оцет бальзамічний
150 мілілітрів

Оливкова олія
100 мілілітрів

Гірчиця французька
2 столових ложки

Гірчиця гостра
1 їдальня ложка

Сіль
1 чайна ложка

Суміш середземноморських трав
1 чайна ложка

Каперси консервовані
10 грам

Мед
3 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Підготувати всі необхідні для середземноморського інгредієнти соусу і кухонне начиння.
    Средиземноморский соус

  • 2
    Інтенсивно перемішати мед з оцтом (замість бальзамічного можна використовувати якісний виноградний).
    Средиземноморский соус

  • 3
    Додати морську сіль (можна замінити звичайної кам'яної).
    Средиземноморский соус

  • 4
    Влити в суміш оливкова ( або кукурудзяна, соняшникова, з виноградних кісточок) олія.
    Средиземноморский соус

  • 5
    Сэмульгировать соус з двома видами гірчиці.
    Средиземноморский соус

  • 6
    Дрібненько порізати каперси і додати до суміші.
    Средиземноморский соус

  • 7
    Останній штрих: всипаємо ароматну суміш середземноморських трав і інтенсивно змішуємо всі компоненти. Наш соус готовий і може зберігатися в холодильнику кілька днів. Відмінно підійде до рибного хлібу, відварною крохмалистим овочів, рису або до найсвіжішим листю хрусткого салату.
    Средиземноморский соус

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок