Куряче філе по-китайськи з кунжутом

Страви з м'яса

Куряче філе по-китайськи з кунжутом

Китайська кухня дуже смачна і незвичайна для нашого громадянина. Якщо розкласти все по поличках, то вийде зовсім не важко приготувати схожу смакоту.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Філе куряче
200 грам

Солодкий перець
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Соус соєвий
за смаком

Сіль
за смаком

Кунжут смажений
за смаком

Оливкова олія
6 столових ложок

Макарони "Спіралі"
75 грам

Часник
1 зубчик

Перець чорний мелений
за смаком

Томатна паста
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    На оливковій олії обсмажуємо філе. Трохи посолити.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 2
    Додаємо нарізану кільцями цибулю і подрібнений часник. Перемішуємо і смажимо на сильному вогні.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 3
    Відставляємо сковороду в сторону. Перець нарізаємо соломкою, додаємо до курки. Перчимо.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 4
    За смаком додаємо соєвий соус, я додаю 3-4 ст. ложки.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 5
    Зменшуємо вогонь і додаємо томатну пасту (можна помідори), смажимо, постійно помішуючи, щоб не пригоріло хвилини 3-4.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 6
    Заздалегідь відварюємо макарони.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 7
    Беремо готовий смажений кунжут і посипаємо зверху.
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • 8
    Подаємо до столу, приємного апетиту!
    Куриное филе по-китайски с кунжутом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок