Овочеві тефтелі

Вечеря

Овочеві тефтелі

Це рецепт дуже смачних, ніжних і легких овочевих тефтелек.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Капуста цвітна
300 грам

Зелена цибуля
Пучка

Перець болгарський (червоний)
50 грам

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Яйце куряче
2 штуки

Борошно пшенична
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вимиваємо і нарізаємо на кубики болгарський перець і пір'я зеленої цибулі.
    Овощные тефтели

  • 2
    Відварюємо тільки суцвіття цвітної капусти. Вливаємо в каструлю воду, солимо і кладемо суцвіття - варимо 5-6 хвилин. Відкидаємо капусту на друшляк.
    Овощные тефтели

  • 3
    Потім кладемо капусту в чашу блендера і подрібнюємо. Додаємо до подрібненого цибулі та болгарського перцю.
    Овощные тефтели

  • 4
    Додаємо курячі яйця.
    Овощные тефтели

  • 5
    Також додаємо за смаком чорний мелений перець і сіль. Додаємо подрібнений за допомогою чесночницы часник і пшеничне борошно. Все перемішуємо.
    Овощные тефтели

  • 6
    Вливаємо в сковороду олію. Ставимо на вогонь. Формуємо середніх розмірів тюфтельки. Робимо маленький вогонь і кладемо тюфтельки. Смажимо під кришкою 5-7 хвилин з кожного боку - готові тефтелі.
    Овощные тефтели

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок