Білі щі

Перші страви

Білі щі

Прості у приготуванні, смачні і корисні щі. Свинячі кісточки - це необхідний компонент. Свинина дає білястий бульйон. Можна замінити куркою. Свинячий бульйон і квашена капуста - основа смаку щів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Свинні ребра
400 грам

Капуста квашена
400 грам

Картопля
300 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Сіль
Чайні ложки

Кріп
Пучка

Лавровий лист
1 штука

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Свинячі реберця або шматочки антрекотов без м'якоті, а можна і з нею, закладаємо в каструлю. Наливаємо 1.5 літра води, солимо і ставимо варити хвилин на 40. При появі, прибираємо накип.
    Белые щи

  • 2
    Через 20 хвилин після варіння свинини, закладаємо в каструлю квашену капусту. Продовжуємо варити на малому вогні.
    Белые щи

  • 3
    Готуємо картоплю миємо, чистимо й ріжемо кубиками. Закладаємо в каструлю, коли квашена капуста майже зварилася. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Варимо до готовності. Всі. Жодних томатів, ніякої моркви та іншого. Це білі щі.
    Белые щи

  • 4
    Подавати з майонезом або сметаною. Чорний хліб, гірчиця і гострий соус не завадять для отримання більш яскравих смакових відчуттів. Як і шматочок хорошою ковбаски. Після таких щів, поїдання другої страви стає зайвим, можна переходити до чайної церемонії.
    Белые щи

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок