Суп-пюре з печериць

Перші страви, Супи

Суп-пюре з печериць

Малокалорийное перше блюдо, чудово вгамовує голод. Чудово замінює наваристі м'ясні супи. Легко готувати.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Печериці свіжі
400 грам

Картопля
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 головка

Морква
1 штука

Зелень
1 пучок

Сир плавлений
200 грам

Масло вершкове
50 грам

Рослинна олія
50 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Вода
1,5 літра

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Обсмажуємо до рум'яного кольору морква і цибуля.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 2
    Для будь-якого супу потрібна каструля. Наливаємо воду, закидаємо рис і нарізану картоплю.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 3
    Готуємо зелень (кінзу) - обрізаємо корінці. Нам потрібні тільки вони. Можна обійтися, але так пахучіше.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 4
    Кидаємо в каструлю.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 5
    Підходить час печериць, нарізаємо і їх.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 6
    Додаємо до овочів. Хвилин 30 продовжуємо смажити.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 7
    Видаляємо зелень з каструлі. Вона віддала все, що могла. Закидаємо в каструлю вміст сковороди.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 8
    Ріжемо сир. Маленькі шматочки швидше плавляться.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 9
    Додаємо його в каструлю. Перемішуємо до розчинення. Подрібнюємо блендером.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • 10
    Наповнюємо тарілку. Прикрашаємо зеленню.
    Суп-пюре из шампиньонов

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок