Риба з грибами під сирним соусом

Страви з риби

Риба з грибами під сирним соусом

Тушки хека під апетитним соусом - і така проста рибка може бути привабливою!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Сир твердий
100 грам

Яйце куряче
1 штука

Хек
700 грам

Сіль
за смаком

Вершки 10%
100 мілілітрів

Перець чорний мелений
за смаком

Гриби мариновані
200 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для всіх читачів, народжених в СРСР, хек - це смак шкільній їдальні. По четвергах - рибний день і кожен школяр отримував свій шматочок смаженої рибки. Я використовую хек, тому що вдома живе однорічний малюк і мені зручно - і тата нагодую і малюку таку рибку можна. Віддаю перевагу саме тушки - при розморожуванні менше води. А так - будь-яка риба, яку дозволить собі Ваша фантазія і фінансові можливості. Солимо, перчимо за смаком.
    Рыба с грибами под сырным соусом

  • 2
    Тремо сир, додаємо яйце, вершки, трохи солі і перцю - на Ваш смак.
    Рыба с грибами под сырным соусом

  • 3
    На ту частину риби, яку буде є тато, я викладаю мариновані гриби. Не можу не похвалитися - які вони були восени)
    Рыба с грибами под сырным соусом

  • 4
    Заливаю все соусом. В духовці повинна бути температура 180 гр., запікаємо 40-45 хвилин.
    Рыба с грибами под сырным соусом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок