Як готувати яєчню

Сніданок, Другі страви

001 Як готувати Яєчню глазунью


2 яйця,

масло,

сіль,

перець.


Яєчня - мій найулюбленіший метод приготування яйця. Здавалося б, все досить просто, але чомусь постійно, де б я не пробувала цю яєчню, вона завжди приготовлена неправильно. Те пересмажиться, то багато масла, то жовток нерідких. Загалом, показую, як смажу таку яєчню я.


Інгредієнти:

011 Як готувати Яєчню глазунью



1. Перше і найголовніше, це температурний режим: розігріваємо сковороду на найбільшому вогні буквально 30-40 секунд. Потім зменшуємо вогонь до мінімуму і змащуємо сковороду маслом. Найчастіше я використовую масляний спрей, швидко, зручно і рівномірно. Але можна використовувати 1 чайну ложку будь-якого іншого рослинного масла (навіть кокосового рослинна вершкове.

11 Як готувати Яєчню глазунью



2. Далі вбиваємо яйця, акуратно, щоб жовток залишився цілим. Найкраще розбивати яйця гострим ножем, точним ударом посередині.

21 Як готувати Яєчню глазунью



3. Смажимо яйця на найменшому вогні до бажаної консистенції білка. Стежимо, щоб білок не підгорів по краях А поки можна заварити чашечку кави або чаю.

Готова яєчня легко зісковзує зі сковороди в тарілку.

31 Як готувати Яєчню глазунью



4. Приправляємо дрібкою солі, свіжомеленим чорним перцем або гострим червоним. Мені дуже подобається приправляти пластівцями гострого червоного перчика

00 Як готувати Яєчню глазунью



6. Все Білок виходить ніжний, як в яіце всмятку, а жовток стає густішим, але все-одно рідким. Цей метод займає трохи більше часу, ніж звичайна яєчня, але цей час того вартий

41 Як готувати Яєчню глазунью



7. А це яєчня яєчня з соусом Песто

яічніца з песто1 Як готувати Яєчню глазунью



Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок