Куряче філе у вершковому соусі

Вечеря, Другі страви, Страви з м'яса


DSC 5734 Куряче філе у вершковому соусе


1 кг курячого філе (порізати на половинки),

1 чашка жирних вершків (чашка = 240 мл),

1 ч.л. діжонськой гочіци,

3 зубчики часнику,

3-4 гілочки чебрецю,

100 гр сиру,

рослинне мало для обсмажування,

сіль,

перець.


Цим рецептом я користуюся вже досить довгий час, коли є куряче філе, а часу возитися на кухні не так вже багато. Куряче філе, за рахунок вершкового соусу, виходить дуже ніжне, соковите і ароматне.


Інгредієнти:


1. Нагріваємо духовку до 200 градусів.

Добре солимо і перчимо філе з двох сторін.

DSC 5719 Куряче філе у вершковому соусе



2. Нагріваємо сковороду і обсмажуємо філе з двох сторін до впевненої рум'яної скоринки.

DSC 5720 Куряче філе у вершковому соусе



3. У вершки видавлюємо часник, додаємо гірчицю і листочки чебрецю, трохи солимо і перчимо, добре перемішуємо.

DSC 5721 Куряче філе у вершковому соусе



4. Натираємо сир на дрібній тертці.

DSC 5722 Куряче філе у вершковому соусе



5. Перекладаємо обсмажене філе у форму для випікання.

DSC 5723 Куряче філе у вершковому соусе



6. Заливаємо філе вершковим соусом.

DSC 5724 Куряче філе у вершковому соусе



7. Зверху посипаємо сиром. І прибираємо в духовку на 20-25 хвилин. тут головне не перетримати філе, щоб воно залишилося соковитим.

DSC 5726 Куряче філе у вершковому соусе



8. Все Філе готове.

DSC 5727 Куряче філе у вершковому соусе



9. Подавати краще відразу, поки гаряче, полив гарнір, наприклад картопля, і м'ясо вершковим соусом.

DSC 5735 Куряче філе у вершковому соусе





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок