Кекси з сирої гарбуза готуються дуже швидко за допомогою міксера або блендера. На приготування тіста піде хвилин п'ять, а крем ви приготуєте за 10 хвилин. Цей рецепт для тих, у кого вічно немає часу. І це ще смачно.
Інгредієнти:
Гарбуз
200 гр.
Борошно
150 гр.
Яйце куряче
2 шт.
Олія арахісова
80 мл.
Розпушувач тіста
1 чай.лож.
Арахіс
жменя
Кориця
1 чай.лож.
Сіль
щіпка
Цукор
150 гр.
Молоко
1 склянку.
Сир
0,5 стакан
Цукор
2 ст. лож.
Борошно
1 ст. лож.
Вершкове масло
2 ст. лож.
Приготування:
Крок 1
Гарбуз нарізати.
Крок 2
І перебити в блендері. Не виймаючи гарбуз, висипати в блендер цукор, горішки...
Крок 3
Вбити яйця і влити олію, додати корицю і перебити.
Крок 4
Додати борошно з розпушувачем і сіллю і перебити.
Крок 5
Тісто розкласти по формах і відправити в духовку.
Крок 6
На 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7
Для крему потрібно змішати молоко, сир, вершкове масло і цукор. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
Крок 8
Додати борошно і постійно перемішуючи на середньому вогні довести до загустіння. На це піде 2-3 хвилини.
Крок 9
Крем повинен охолонути, як і кекси.
Крок 10
Викласти кремові верхівки на кекси (я поспішила і виклала ще теплий крем).
Готово!
Прикрасити або ягодами або шоколадом за смаком.