Гречка на баранині. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ароматна і смачна гречка приготована на обсмаженої баранині.

Інгредієнти:


  • Баранина на кістки
    200 г

  • Гречка
    150 г

  • Сіль
    за смаком

  • Паприка
    1 ч. л.

  • Олія рослинна
    3 ст. л.

  • Перець духмяний горошком
    1 ч. л.

  • Лавровий лист
    1 шт

Приготування:


Крок 1
Зрізаємо м'ясо з кістки але і саму кістку використовуємо. Нарізаємо м'ясо шматочками.
Гречка на баранине
Крок 2
У казанку нагріваємо олію і кладемо баранину. Смажимо 15 хвилин (масло при необхідності підливаємо).
Гречка на баранине
Крок 3
Після вливаємо 100 мл води і кладемо всі спеції, лавровий лист і всипаємо гречку. Накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Після знову додаємо трохи води. Суть в тому, що води покривала гречку на половину. Тоді гречка буде не просто варена, а паренная. Готуємо до готовності крупи. Після знімаємо кришку і даємо воді википіти.
Гречка на баранине
Готово!
Подаємо страву обов'язково гарячим. Оскільки баранина жирна, каша не вимагає додаткової заправки. Їжте на здоров'я!=)
Гречка на баранине

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок