М'ясні рулетики з грибами і рисом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Пропоную Вашій увазі рецепт м'ясних рулетиків. Завдяки ситної начинці, ці рулетики є повноцінним стравою, якою можна прикрасити як святковий стіл, так і звичайний вечеря в колі сім'ї.

Інгредієнти:


  • Свинина
    400-500 гр

  • Гриби
    300 гр

  • Рис
    0,5 ст.

  • Цибуля ріпчаста
    1-2 шт

  • Олія рослинна
    для смаження

  • Вершки 10%
    200 гр

  • Яйце куряче
    1 шт

  • Сир твердий
    100 гр

  • Перець чорний
    за смаком

  • Сіль
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Для початку необхідно підготувати начинку. Для цього нарізаємо гриби пластинками, цибулю кубиками. Обсмажуємо на рослинному маслі цибулю до золотистого кольору, потім додаємо гриби і смажимо хвилин 5-7.
Мясные рулетики с грибами и рисом
Крок 2
Рис відварюємо до готовності і змішуємо з грибами та цибулею. Солимо за смаком.
Мясные рулетики с грибами и рисом
Крок 3
М'ясо нарізаємо товщиною 1 см, відбиваємо, солимо і перчимо.
Мясные рулетики с грибами и рисом
Крок 4
На кожен відбитий шматочок м'яса кладемо ложку начинки і загортаємо в рулет.
Мясные рулетики с грибами и рисом
Крок 5
Рулетики скріплюємо нитками або зубочистками. Швом вниз кладемо на гарячу сковороду з олією і обсмажуємо до золотавої скоринки.
Мясные рулетики с грибами и рисом
Крок 6
Вершки змішуємо з яйцем, солимо, перчимо і поливаємо цією сумішшю наші рулетики, які перекладаємо у форму для запікання. Зверху тремо сир. Не забуваємо зняти нитки і вийняти зубочистки :)
Мясные рулетики с грибами и рисом
Готово!
Накриваємо форму фольгою й запікаємо 20-25 хвилин. Після чого знімаємо фольгу і залишаємо в духовці ще на 10 хвилин. Подаємо з овочами.
Приємного апетиту!
Мясные рулетики с грибами и рисом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок