Десерт з ківі і крем-чізом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Десерти на основі крем-чизай – мої найулюбленіші! Вони насправді дуже легкі, як у виконанні, так і для фігури. Крем-чіз – це ніжний легкий сирок із замороженого кефіру. На його основі можна приготувати найрізноманітніші страви!

Інгредієнти:


  • Ківі
    2 шт.

  • Сир вершковий
    100 гр.

  • Цукор
    1 ст. л.

  • Печиво
    2-3 шт.

Приготування:


Крок 1
Беремо пару ківі, очищаємо їх від шкірки, покласти в чашу блендера.
Десерт с киви и крем-чизом
Крок 2
Додаємо трохи цукру (за смаком).
Десерт с киви и крем-чизом
Крок 3
Пюрируем ківі.
Десерт с киви и крем-чизом
Крок 4
На дно креманки або стакана викладаємо поламане печиво (у мене «Дитяче»).
Десерт с киви и крем-чизом
Крок 5
Потім викладаємо шар збитого ківі.
Десерт с киви и крем-чизом
Крок 6
Наступний шар – крем-чіз (можна використовувати знежирений сир).
Десерт с киви и крем-чизом
Крок 7
Після цього викладаємо залишився юре з ківі.
Десерт с киви и крем-чизом
Готово!
Посипаємо крихтою печива.
Приємного апетиту!
Десерт с киви и крем-чизом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок