Гарнір з броколі

Другі страви

13 Гарнір з брокколі


500 гр броколі,

200 гр стручкової квасолі,

250 гр моркви (baby carrot),

2 зубчики часнику,

2 ст.л. оливкової олії,

сік половини лимона,

1 пучок петрушки,

сіль.


Цей гарнір легкий у всіх сенсах, яскравий і дуже смачний. Він відмінно гармонує як з м'ясом, так і з рибою. У нього так само, можна додати відварну картоплю, так буде більш ситно.


Інгредієнти:

1 Гарнір з брокколі



1. Ставимо кип'ятитися 2 каструлі з водою: одна для брокколі, інша для моркви і квасолі. Моєму всі овочі і зелень. Розбираємо брокколі на суцвіття.

2 Гарнір з брокколі



2. У киплячу воду кидаємо квасоля і морква. Варимо близько 10ти хвилин, до готовності.

3 Гарнір з брокколі



3. Одновреммено варимо брокколі, опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо приблизно 7-10 хвилин, до готовності.

4 Гарнір з брокколі



4. Готову моркву викладаємо в тарілку, квасоля і брокколі відкидаємо на друшляк і обливає крижаною водою. Так овочі збережуть свій гарний зелений колір. Відрізаємо у квасолі хвостики і розрізаємо на 3-4 частини.

5 Гарнір з брокколі



5. Нагріваємо масло в сковороді. Видавлюємо в масло часник і зменшуємо вогонь до самого маленького.

8 Гарнір з брокколі



6. Відразу ж викладаємо в сковороду овочі і акуратно перемішуємо. Смажимо 2-3 хвилини.

9 Гарнір з брокколі



7. Поки овочі в сковороді, нарізаємо петрушку, бажано дуже дрібно.

10 Гарнір з брокколі



8. Перекладаємо овочі в глибоку тарілку, солимо, додаємо петрушку і лимонний сік.

11 Гарнір з брокколі



9. Акуратно перемішуємо.

12 Гарнір з брокколі



10. Все Яскравий, ароматний і дуже корисний гарнір готовий.

14 Гарнір з брокколі



Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок