Пишні панкейкі на молоці. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Рецептів приготування американських млинців панкейків, безліч. Від наших оладок, вони відрізняються тим, що смажать їх на сухій сковороді. За смаком вони нагадують бісквіт.Вони виходять легкими, повітряними.

Інгредієнти:


  • Молоко
    240 г

  • Яйце куряче
    2 шт.

  • Цукор
    60 г

  • Розпушувач тіста
    2 ч. лож.

  • Борошно
    230 р

Приготування:


Крок 1
Для приготування панкейків нам знадобиться молоко, борошно, цукор,яйця, розпушувач тіста.
Пышные панкейки на молоке
Крок 2
В молоко додаємо яйця і додаємо молоко.
Пышные панкейки на молоке
Крок 3
Просіваємо борошно.
Пышные панкейки на молоке
Крок 4
Збиваємо віночком, щоб не було грудочок.За бажанням можна додати ванільну есенцію, або ванілін.
Пышные панкейки на молоке
Крок 5
Наливаємо на суху сковороду без масла оладок. На поверхні з'являться бульбашки. Акуратно за допомогою лопатки перевертаємо їх і смажимо з іншого боку.
Пышные панкейки на молоке
Готово!
Ми подавали їх з кленовим сиропом і ягодами. Це дуже смачно!
Пышные панкейки на молоке

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок