Шоколадно-масляний крем для тортів

Десерти

 DSC 3109 Шоколадно масляний крем для тортів


120 гр несолоного вершкового масла кімнатної температури,

0,5 яйця (злегка збити),

150 гр цукрової пудри,

15 гр какао-порошок,

15 мл крижаної води,

5 мл ванільного екстракту.


Цей крем є одним з видів кремів, які використовують для тортів, як для покриття, так і для наповнення або прикраси. Найпростіший варіант, який я вам покажу, робиться з вершкового масла і цукрової пудри. Часто в цей крем додають барвники та ароматизатори, наприклад, какао-порошок або ванільний екстракт. Масляний крем традиційно використовують для кексів, бісквітів, тістечок та інших десертів. Рецепт цього крему я взяла з книги On Cooking (стр.1228).


Інгредієнти:

DSC 3095 Шоколадно масляний крем для тортов



1. Збиваємо вершкове масло, поки воно не стане повітряним.

DSC 3099 Шоколадно масляний крем для тортов



2. Додаємо яйце. Гарненько збиваємо.

DSC 3103 Шоколадно масляний крем для тортов



3. Поступово додаємо цукрову пудру, акуратно вмішуючи її в масу лопаткою, рухами знизу вгору.

DSC 3104 Шоколадно масляний крем для тортов



4. Розводимо какао у воді, додаючи туди ж ванільну есенцію і втручається в крем. Гарненько збиваємо все разом.

DSC 3105 Шоколадно масляний крем для тортов



5. Крем готовий. Можна використовувати за призначенням. Мені він дуже знадобився для бісквітного рулету.

DSC 3109 Шоколадно масляний крем для тортов






Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок