Ці маленькі булочки готують з ковбасами, сиром і свіжим чебрецем. Тісто для булочок готують точно таке як для піци. Подають ці смачні булочки з гарячим соусом з масла з часником і зеленою цибулею. Це дуже смачно.
Інгредієнти:
Вода
2/3 стакан
Борошно
2 склянки
Сіль
1 чай.лож.
Дріжджі сухі
1 чай.лож.
Олія оливкова
2 ст. лож.
Цукор
0,5 чай.ло
Ковбаса сервелат
150 гр.
Сир моцарелла
100 гр.
Чебрець свіжий
3 гілочки
Вершкове масло
100 гр.
Часник
2-3 зуб.
Цибуля зелена
за смаком
Приготування:
Крок 1
У теплій воді розвести сіль, цукор і дріжджі. Потім з'єднуємо з оливковим маслом і борошном. Замішуємо тісто.
Крок 2
Тісто викласти в миску і накрити плівкою, поставити в тепле місце для підйому.
Крок 3
Тим часом приготувати начинку. Дуже дрібно нарізати ковбасу.
Крок 4
Сир нарізати як і ковбасу.
Крок 5
Додати листочки чебрецю.
Крок 6
Тісто обім'яти і нарвати маленькі шматочки тіста з м'ячик для пінг понгу. Скачати в кульку і долонею надати кульці форму коржі. Викласти на кожну начинку і з'єднати вгорі тісто.
Крок 7
Викласти на деко швом вниз. Залишити булочки в теплому місці на 30 хвилин.
Крок 8
Тепер випікаємо в духовці 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 9
Тепер часниковий соус. Вершкове масло розтопити в каструлі з товстим дном, додати часник (можна видавити, а можна дрібно порубати).
Крок 10
Довести до кипіння, поки масло почне пінитися і викласти дрібно нарізану цибулю. Такий соус можна поставити в холодильник, а потім розігріти.
Крок 11
Все готово.
Готово!
Розриваємо теплу булочку і занурюємо в вершковий соус. Дуже смачно. Так, багато вершкового масла, але яке легке тісто.