Чорничні булочки. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Чорничні булочки піднімають настрій вже одним своїм виглядом. Вони настільки яскраві, що їх хочеться з'їсти відразу. Такі булочки можна розрізати навпіл і намазати маслом або покласти шматочок сиру – буде дуже смачно!

Інгредієнти:


  • Молоко
    150 мл

  • Дріжджі пресовані
    15 гр.

  • Цукор
    3 ст. л.

  • Борошно
    250-300 гр

  • Олія рослинна
    3 ст. л.

  • Чорниця
    1 ст.

Приготування:


Крок 1
Наливаємо в глибоку миску тепле молоко.
Черничные булочки
Крок 2
Додаємо до нього дріжджі, цукор і перемішуємо. Після цього додаємо 1-2 ложки борошна. Перемішуємо. Ставимо в тепло на 15 хвилин.
Черничные булочки
Крок 3
Коли опара піде горбами – вона готова.
Черничные булочки
Крок 4
Вливаємо олію.
Черничные булочки
Крок 5
Чорницю моєму і перебираємо.
Черничные булочки
Крок 6
Товкачем або блендером тиснемо ягоди.
Черничные булочки
Крок 7
Додаємо чорничне пюре в миску з тестом, перемішуємо.
Черничные булочки
Крок 8
І всипаємо борошно.
Черничные булочки
Крок 9
Починаємо місити тісто в мисці. Продовжуємо заміс на столі.
Черничные булочки
Крок 10
Ось таке яскраве тісто у нас виходить.
Ставимо його в тепло на 1 годину.
Черничные булочки
Крок 11
Тісто чудово піднялося, як мінімум в 3 рази!
Черничные булочки
Крок 12
Формуємо з тіста булочки округлої форми.
Черничные булочки
Крок 13
Даємо їм постояти на деку 15 хвилин і піднятися, потім відправляємо в духовку на 15 хвилин (180 градусів).
Черничные булочки
Готово!
Чорничні булочки готові. Приємного апетиту!
Черничные булочки

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок