Булочки з абрикосами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Пропоную вам спробувати приготувати смачні і пишні булочки. Робляться вони з дріжджового тіста, начинку я вибрала - абрикос. Ви можете взяти будь-які фрукти або ягоди.

Інгредієнти:


  • Борошно
    800гр

  • Молоко
    2ст

  • Яйце куряче
    2шт

  • Живі дріжджі
    40гр

  • Цукор
    0,5 ст

  • Вершкове масло
    80гр.

  • Абрикос
    8шт.

  • Цукор
    14ст.л

Приготування:


Крок 1
У миску влити тепле молоко, покладіть жрожжи. столову ложку цукру і борошна і перемішайте, що б дріжджі розчинилися. Залиште їх на 20 хвилин.
Булочки с абрикосами
Крок 2
Коли опара підніметься, додайте борошна 1 склянку, яйця, цукор і розтоплене. не гаряче вершкове масло. Перемішайте ложкою.
Булочки с абрикосами
Крок 3
Потім всипте за потроху решту борошно і замісіть тісто. У кінцевому результаті воно буде зовсім трохи липнути до рук. Поставте тісто в глибоку ємність, накрийте рушником і залиште на 1 годину в теплому місці.
Булочки с абрикосами
Крок 4
Воно має піднятися в 3 рази.
Булочки с абрикосами
Крок 5
Абрикос наріжте на шматочки.
Булочки с абрикосами
Крок 6
Тісто розділіть на однакові кульки. Розкачайте їх, викладіть абрикос і 1ст.л цукру. Зробіть круглу булочку.
Булочки с абрикосами
Крок 7
Викладіть булочки на змащену форму для випічки у вигляді квітки. Змастіть булочки молоком. Тепер зробимо посипання. Змішайте 2ст.л цукру, 2 ст. л борошна і 1ст.л холодного масла. Перетріть всі компоненти в крихту і посипте булочки. Поставте їх у духовку на 30 хвилин при 200С.
Булочки с абрикосами
Готово!
Приємного апетиту!
Булочки с абрикосами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок