Печиво з повидлом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ніжне печиво з джемовым наповнювачем. Нескладне приготування і ефектний вигляд. Стане прикрасою дитячого свята чи святкового чаювання.
Спасибі Юлі La Perla.

Інгредієнти:


  • Вершкове масло
    100 гр

  • Білок яєчний
    1 шт

  • Борошно
    200 гр

  • Мигдалева есенція
    3-4 кап.

  • Джем абрикосовий

  • Джем сливовий

Приготування:


Крок 1
М'яке масло збити з цукром до пишності
Печенье с повидлом
Крок 2
Додати білок, збити
Печенье с повидлом
Крок 3
Додати есенцію
Печенье с повидлом
Крок 4
Додати просіяне борошно, продовжувати збивати, поки тісто не збереться в грудку
Печенье с повидлом
Крок 5
Зібрати тісто в грудку і залишити відпочивати на 5 хв.
Печенье с повидлом
Крок 6
Скачати ковбаску і відщипувати по шматочку, розміром з волоський горіх, скачати кульку і приплющить
Печенье с повидлом
Крок 7
Викласти на деко, застелене папером для випічки і зробити поглиблення в печиво. Запікати в попередньо розігрітій до 180/-*С духовці близько 12-15 хв., не пересушити! Якщо поглиблення хвилин через 6 випікання піднялося - ще раз злегка втиснути
Печенье с повидлом
Крок 8
Готове печиво наповнити густим варенням, джемом або повидлом. Можна наповнювати курдом або шоколадом.
Печенье с повидлом
Готово!
Приємного апетиту!
Печенье с повидлом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок