Ніжне печиво з джемовым наповнювачем. Нескладне приготування і ефектний вигляд. Стане прикрасою дитячого свята чи святкового чаювання.
Спасибі Юлі La Perla.
Інгредієнти:
Вершкове масло
100 гр
Білок яєчний
1 шт
Борошно
200 гр
Мигдалева есенція
3-4 кап.
Джем абрикосовий
Джем сливовий
Приготування:
Крок 1
М'яке масло збити з цукром до пишності
Крок 2
Додати білок, збити
Крок 3
Додати есенцію
Крок 4
Додати просіяне борошно, продовжувати збивати, поки тісто не збереться в грудку
Крок 5
Зібрати тісто в грудку і залишити відпочивати на 5 хв.
Крок 6
Скачати ковбаску і відщипувати по шматочку, розміром з волоський горіх, скачати кульку і приплющить
Крок 7
Викласти на деко, застелене папером для випічки і зробити поглиблення в печиво. Запікати в попередньо розігрітій до 180/-*С духовці близько 12-15 хв., не пересушити! Якщо поглиблення хвилин через 6 випікання піднялося - ще раз злегка втиснути
Крок 8
Готове печиво наповнити густим варенням, джемом або повидлом. Можна наповнювати курдом або шоколадом.
Готово!
Приємного апетиту!