Торт з вишнями. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


У моїй родині всі дуже люблять торти з вишнями і я кожен раз печу який-небудь новий тортик. Ось і цього разу спекла бісквітний торт з прошарком з вишень з вершково-сирним кремом.

Інгредієнти:


  • Борошно пшенична
    2 скл.

  • Цукор
    2 скл.

  • Цукор
    150 г

  • Яйце куряче
    8 шт.

  • Сир
    350 г

  • Вершки
    100 г

  • Сметана 30% жирності
    3 ст. л.

  • Лікер вишневий Kirsch
    100 мл

  • Вишня заморожена
    400 г

  • Шоколадне печиво
    50 г

Приготування:


Крок 1
Для торта потрібно спекти 2 бісквіта,якщо торт у вас буде великого діаметру як у мене 26 див. На 1 бісквіт потрібно 4 яйця збити до збільшення в об'ємі поступово додаючи склянку цукру.
Торт с вишнями
Крок 2
Перелити тісто в глибоку ємність і потроху просіваючи борошно вимішувати тісто методом складання. Застелити пергаментом роз'ємну форму і вилити тісто. Покрутити форму за годинниковою стрілкою,щоб тісто прилипло до бортів і під час випічки не утворився купол в центрі. Випекти один бісквіт, потім другий. Якщо торт буде маленького розміру(20 см),то досить спекти один бісквіт розрізати його навпіл.
Торт с вишнями
Крок 3
Для крему збити м'який сир з цукром(150 г), вершками 33% і сметаною до однорідної маси. Бісквіт просочити лікером змішаним з вишневим соком і змастити кремом.
Торт с вишнями
Крок 4
Зверху викласти розморожену вишню і ще раз змастити кремом.
Торт с вишнями
Крок 5
Накрити другим бісквітом, просочити його також лікером змішаним з вишневим соком і змастити кремом боки.
Торт с вишнями
Крок 6
Верх торта змастити не густим шаром крему, потім боки і верх обсипати подрібненим шоколадним печивом. Прикрасити можна цукерками у вигляді сердечок.
Торт с вишнями
Готово!
Також верх торта можна прикрасити коктейльної вишнею.
Приємного апетиту
Торт с вишнями

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок