Грінки з чорного хліба з оселедцем. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Грінки з оселедцем - закуска, яку можна подати як на сніданок, так і на святковий стіл. Перекусити такими грінками справжнє задоволення для любителів оселедця, яких чимало. Спробуйте, це дуже смачно!

Інгредієнти:


  • Філе оселедця
    1 шт.

  • Хліб чорний
    5-6 кус.

  • Яйце (варене)
    2 шт.

  • Петрушка
    0.5 пуч.

  • Часник
    1 зуб.

  • Майонез
    за смаком

  • Сіль
    за смаком

  • Перець чорний
    за смаком

  • Маслини
    для подачі

  • Олія соняшникова
    для смаження

Приготування:


Крок 1
На соняшниковій олії підсмажити скибочки хліба з одного боку, натерти їх відразу ж часником.

Гренки из чёрного хлеба с сельдью
Крок 2
Дрібно нарізати петрушку, натерти яйця, з'єднати їх в мисці з майонезом, посолити і поперчити.

Гренки из чёрного хлеба с сельдью
Крок 3
Нарізати філе оселедця шматочками, маслини також розрізати на дві половинки.

Гренки из чёрного хлеба с сельдью
Готово!
Змастити яєчною масою обсмажену сторону хліба, зверху викласти оселедець і маслину.
Відразу подати грінки до столу.
Приємного апетиту!

Гренки из чёрного хлеба с сельдью

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок