Гарбузово-яблучний пиріг з волоськими горіхами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже смачний гарбузово-яблучний пиріг з волоськими горіхами з додаванням шматочків шоколаду. Чудова випічка до чаю або кави. Для того щоб пиріг був більш ароматним до яблук і гарбуза додається кориця.

Інгредієнти:


  • Гарбуз
    150 г

  • Яблуко
    2 шт.

  • Вершкове масло
    150 г

  • Борошно пшенична
    150 г

  • Цукор
    230 р

  • Кориця
    1 ч. л.

  • Шоколад чорний
    50 г

  • Яйце куряче
    4 шт.

  • Горіхи волоські
    50 г

  • Цукрова пудра
    обсипання

Приготування:


Крок 1
Розділити яйця на білки і жовтки. Білки на час відставити, а до жовтків додати м'яке масло і всипати 150 г цукру. Добре збити масу до однорідності.

Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 2
Шоколад натерти або поламати на шматочки, додати в тісто.

Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 3
Потроху всипати в тісто борошно.

Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 4
Білки збити до міцної піни.
Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 5
Акуратно ввести білки в тісто.
Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 6
Гарбуз і яблука слід нарізати кубиками.

Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 7
Змішати в мисці яблука і гарбуз, додати корицю і 80 г цукру.

Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 8
Тісто вилити в роз'ємну форму, дно прокласти пергаментом. Поверх тіста викласти яблука з гарбузом. Зверху посипати рубаними волоськими горіхами.
Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Крок 9
Розігріти духовку до 180 градусів і випікати пиріг 40 хвилин. Потім вийняти і остудити, вийняти з форми. Посипати цукровою пудрою.
Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами
Готово!
Пиріг розрізати на порції і подавати. Приємного апетиту!

Тыквенно-яблочный пирог с грецкими орехами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок