Гострі курячі потрошка. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Мені дуже подобаються страви в азіатському стилі, насичені, пікантні, ароматні. Пропоную і Вам приготувати смачні і пікантні курячі потрошка (субпродукти) в стилі Азіатської кухні, це блюдо можна готувати і в будні, на святковому столі воно теж буде доречно.

Інгредієнти:


  • Шлунки курячі
    800 гр.

  • Сердечка курячі
    800 гр.

  • Соєвий соус
    100 мл.

  • Олія рослинна
    2 ст. л.

  • Цибуля ріпчаста
    2 шт.

  • Часник
    3 зуб.

  • Перець духмяний
    0,25 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Тут продукти, які я використовувала, можна брати тільки шлунки або тільки сердечка, у мене в цей раз суміш.
Острые куриные потрошка
Крок 2
Шлуночки замочити на годину в холодній воді, як слід промити їх, я видаляю з них весь жир, перебираю і промиваю кожен. Розрізати кожен уздовж навпіл.
Острые куриные потрошка
Крок 3
У великій сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинного масла і додати туди шлуночки, я залишаю їх тушкуватися у власному соку хвилин на 30-40.
Острые куриные потрошка
Крок 4
Через 30 хвилин додати промиті сердечка, згасити ще хвилин 15. Потім додати нарізану соломкою ріпчасту цибулю. до того часу майже вся рідина википить, додати ще 2 ст. ложки рослинної олії.
Острые куриные потрошка
Крок 5
Обсмажити все разом хвилин 5-10, додати соєвий соус, перемішати. Обсмажувати ще хвилин 10, потім додати подрібнений часник і свіжозмелену чорний перець. Обсмажувати ще всі разом не більше 5 хвилин. Якщо бажаєте отримати блюдо з соусом, то треба додати приблизно склянку будь-якого бульйону, посолити за смаком. Я зазвичай не солю, нам вистачає солі від соєвого соусу.

Острые куриные потрошка
Готово!
Подавати з будь-яким гарніром і овочевим салатом, дуже добре поєднується з рисом і з пастою.
Острые куриные потрошка

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок