Мені дуже подобаються страви в азіатському стилі, насичені, пікантні, ароматні. Пропоную і Вам приготувати смачні і пікантні курячі потрошка (субпродукти) в стилі Азіатської кухні, це блюдо можна готувати і в будні, на святковому столі воно теж буде доречно.
Інгредієнти:
Шлунки курячі
800 гр.
Сердечка курячі
800 гр.
Соєвий соус
100 мл.
Олія рослинна
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Часник
3 зуб.
Перець духмяний
0,25 ч. л.
Приготування:
Крок 1
Тут продукти, які я використовувала, можна брати тільки шлунки або тільки сердечка, у мене в цей раз суміш.
Крок 2
Шлуночки замочити на годину в холодній воді, як слід промити їх, я видаляю з них весь жир, перебираю і промиваю кожен. Розрізати кожен уздовж навпіл.
Крок 3
У великій сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинного масла і додати туди шлуночки, я залишаю їх тушкуватися у власному соку хвилин на 30-40.
Крок 4
Через 30 хвилин додати промиті сердечка, згасити ще хвилин 15. Потім додати нарізану соломкою ріпчасту цибулю. до того часу майже вся рідина википить, додати ще 2 ст. ложки рослинної олії.
Крок 5
Обсмажити все разом хвилин 5-10, додати соєвий соус, перемішати. Обсмажувати ще хвилин 10, потім додати подрібнений часник і свіжозмелену чорний перець. Обсмажувати ще всі разом не більше 5 хвилин. Якщо бажаєте отримати блюдо з соусом, то треба додати приблизно склянку будь-якого бульйону, посолити за смаком. Я зазвичай не солю, нам вистачає солі від соєвого соусу.
Готово!
Подавати з будь-яким гарніром і овочевим салатом, дуже добре поєднується з рисом і з пастою.