Паста з куркою і кабачком. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Паста з овочами і куркою дуже смачне і ситне друге блюдо. Його можна подати як на обід, так і на вечерю. Кабачок для цієї страви, спеціально нарізати тонкою соломкою. Він виходить дуже ніжним, соковитим і пряним. Він вбере в себе всі аромати страви, головне його не пересмажити.

Інгредієнти:


  • Паста
    400гр.

  • Кабачок
    0,5 шт

  • Помідор
    5шт

  • Базилік
    5лист.

  • Філе куряче
    350гр

  • Сіль
    за смаком

  • Часник
    2зуб.

  • Перець чорний
    за смаком

  • Олія рослинна
    для смаження

Приготування:


Крок 1
Кабачок наріжте за допомогою овочечистки. Помідор наріжте на шматочки.
Паста с курицей и кабачком
Крок 2
Куряче філе наріжте на шматочки.
Паста с курицей и кабачком
Крок 3
Викладіть овочі на сковороду з рослинним маслом, посоліть їх, додайте часник і чорний мелений перець, базилік. Смажте овочі три хвилини на сильному вогні.
Паста с курицей и кабачком
Крок 4
Тим преминемо,зваріть пасту в підсоленій воді.
Паста с курицей и кабачком
Крок 5
Додайте пасту до овочів, перемішайте.
Паста с курицей и кабачком
Готово!
Викладіть пасту з овочами на блюдо. Посипте натертим сиром і подавайте до столу.
Паста с курицей и кабачком

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок