Апельсиновий салат

Салати

DSC 2385 Апельсиновий салат


Листя салату,

3 апельсина,

1 цибулина,

кунжутне насіння (за бажанням),


для заправки:

50 гр натурального йогурту,

1 ч.л. гірчиці,

1 зубчик часнику,

1 ст.л. оливкової олії,

1 ст.л. лимонного соку.


Дуже незвичайне поєднання продуктів для салату. Апельсини і цибулю, листочки салату, і дуже смачна йогуртовая заправка. Змішавши всі разом, виходить дуже приємний і багатий на смак салат.


Інгредієнти:

DSC 2356 Апельсиновий салат



1. Для початку, як завжди, робимо заправку. Змішуємо йогурт, гірчицю, оливкову олію, лимонний сік, видавлюємо туди ж часник.

DSC 2357 Апельсиновий салат



2. Добре солимо і перчимо. Перемішуємо. І прибираємо в сторону.

DSC 2362 Апельсиновий салат



3. Очищаємо апельсини від шкірки, нарізаємо часточками, долки розрізаємо навпіл.

DSC 2366 Апельсиновий салат



4. Моєму листя салату і обсушуємо їх паперовим рушником.

DSC 2368 Апельсиновий салат



5. На дно тарілки викладаємо листя салату, зверху апельсини.

DSC 2369 Апельсиновий салат



6. Дрібно нарізаємо цибулю і викладаємо його зверху апельсин.

DSC 2370 Апельсиновий салат



7. Поливаємо салат заправкою.

DSC 2374 Апельсиновий салат



8. Перемішуємо акуратно і подаємо на стіл. Перед подачею можна посипати підсмаженими кунжутним насінням.

DSC 2383 Апельсиновий салат





Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок